Restaurant RAAK!

Privacy & Cookie verklaring

PRIVACY POLICY

Restaurant RAAK! hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.  Restaurant RAAK! houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Als bedrijf  Restaurant RAAK! zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens op Restaurantraak.nl. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Restaurant RAAK!

Drieharingstraat 9
3511 BH Utrecht
T: 030 232 14 35
E: info@restaurantraak.nl

WAARVOOR VERWERKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonsgegevens worden door  Restaurant RAAK! verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

VERSTREKKING AAN DERDEN

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien jij ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

MINDERJARIGEN

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

BEWAARTERMIJN

Restaurant RAAK! bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

BEVEILIGING

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

RECHTEN OMTRENT UW GEGEVENS

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

KLACHTEN

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

COOKIES

De website Restaurantraak.nl plaatst cookies. Dit gebeurt direct als u de website bezoekt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Ze worden gebruikt om deze website van Restaurant RAAK! beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren. Restaurant RAAK! gebruikt deze data niet op individueel persoons- of computerniveau en kan deze daarom niet herleiden tot een pc of individu. Op deze pagina vind je ons cookiebeleid en een lijst van cookies die geplaatst worden door Restaurantraak.nl.

Sinds 5 juni 2012 is de nieuwe cookiewetgeving van kracht. Dit houdt in dat elke website die bezoekersgedrag meet en gegevens daarover vastlegt in bijvoorbeeld cookies (en dat zijn vrijwel alle websites) zich dient te houden aan de nieuwe cookiewetgeving. Deze wet is bedoeld voor alle websites in Nederland en websites die zich richten op de Nederlandse markt. Voor elke niet-functionele cookie moet toestemming gegeven worden. Een functionele cookie is bijvoorbeeld het onthouden van inloggegevens of producten die in het winkelmandje zitten. Niet-functionele cookies zijn bijvoorbeeld cookies van Youtube of Vimeo.

Vanaf 25 mei 2018 heeft u een keuze of u cookies accepteert of niet. U kunt alle niet functionele cookies afwijzen. Functionele cookies worden sowieso geplaatst. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren. Wanneer u deze cookies afwijst wordt sommige inhoud in de website niet getoond. Denk daarbij aan Youtube filmpjes en Vimeo filmpjes. In de geblokkeerde inhoud kunt u alsnog de cookies accepteren zodat de inhoud zichtbaar wordt.

Op Restaurantraak.nl maken we gebruik van de volgende cookies:

  1. Functionele cookies
    Noodzakelijke cookies: om naar behoren te kunnen surfen door de website, maken we gebruik van cookies. Voorbeelden van functionele cookies: Je pc onthoudt dat je bent ingelogd wanneer je een account hebt op deze site. WordPress plaatst meerdere cookies om de website goed te laten werken. De Icegram plugin die pop-ups met deals laat zien, onthoudt in een cookie of je de deal hebt weggeklikt. Voor deze cookies hoeven we geen toestemming te vragen. Deze cookies zijn nooit gekoppeld aan advertentie platforms.
    2. Cookies voor websitestatistieken
    Wij maken bij Restaurantraak.nl gebruik van een systeem (Google Analytics) om te analyseren welke pagina’s het best worden bezocht, via welke browser mensen surfen (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, etc), via welke kanalen je onze website vindt etcetera. Op basis daarvan kunnen we de site en de prestaties verbeteren. Deze gegevens gebruiken we niet om te weten wie je bent, maar alleen om je bezoek aan onze site te analyseren. Wij anonimiseren de data in Google Analytics en delen de data uit Google analytics niet met andere Google producten, hun medewerkers of andere derden. Omdat we de data anonimiseren en niet op gebruikersniveau kunnen en willen gebruiken plaatsen we deze cookies zonder toestemming. Het doel van deze cookies is dus alleen het website gebruik bij te houden en niet de gebruikers ervan te volgen.
    3. Cookies van externe partijen
    Wij maken gebruik van inhoud van andere websites. Deze websites van derden plaatsen hun eigen cookies. Deze blokkeren we totdat je daar toestemming voor hebt gegeven. Op Restaurantraak.nl zijn dat Youtube en Google maps.

Wil je je toestemming voor cookies weer intrekken? Dan kan dat via de volgende link:

Ook al slaan de cookies geen persoonlijke informatie op, kan het toch zijn dat je niet wilt dat je bezoek gevolgd wordt. Het is mogelijk om het opslaan van cookies in je browser uit te schakelen. Let wel op, het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen!
Cookies uitzetten:
Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari

Alleen advertentiecookies uitzetten:
Als je geen third-party cookies wilt, dan kun je je daarvoor afmelden via de zogenoemde opt-out regeling op Your online choices.