1e medewerker bediening

1e medewerker bediening

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in het centrum van Utrecht? Vind je het leuk om aan de slag te gaan in een restaurant wat een complete metamorfose gaat ondergaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Restaurant RAAK! ligt in de Drieharingstraat: het gezellige horecastraatje midden in het centrum van Utrecht, tussen het Vredenburg en de Oude Gracht. We willen RAAK! weer helemaal op de kaart zetten en zijn daarbij op zoek naar een bevlogen medewerkers bediening. Vanaf 1-8-2021 zal RAAK weer open gaan volgens het oude concept, maar we hebben grote plannen om snel de verbouwing te gaan starten. Zowel aan de voorkant en achterkant zal RAAK een metamorfose ondergaan. Tijdens deze periode blijf je gewoon in dienst bij RAAK!

Een mooie uitdaging
RAAK! heeft ruimte voor een parttime/fulltime een eerste medewerker bediening! en horecaman of -vrouw, met oog voor detail en kwaliteit. Een allrounder, die zich gemakkelijk beweegt in een omgeving die nooit stilstaat. Zowel achter de bar als in de bediening ben jij op je plek. Je bent verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de zaak, het ontvangen van gasten en het aanspreekpunt voor bedienend- en keukenpersoneel.

Axivate Horeca Group
RAAK! is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

Wat bieden wij:

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Van jou verwachten wij:

Vind jij het super leuk om het gasten naar de zin te maken, ben je gezellig en optimistisch en heb je zin om deel uit te maken van ons superleuke team? Wij kunnen niet wachten jou te ontmoeten! Solliciteer direct via 3hs@axivatehoreca.nl en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!